De interieur wintermode 2018-2019

Welke interieur producten zijn komende winter in de mode?

Deze vraag vinden velen niet eenvoudig te beantwoorden. Zeker en vast zijn natuurlijk de kleuren die het op dit moment in Vlaanderen goed doen. Opkomende interieur decoraties hebben steeds vaker kleur. De grijstinten maken steeds meer plaats voor taupe, okergeel, turquoise, en warme tinten. Welke kleuren heb jij recent in je huis gebruikt?  Laat het ons weten.

 Bron duorolgordijn.eu

Welke producten vindt je al in de laatste mode kleuren?

Vaak loopt de woon mode een tikje achter op de kleding mode. Dit komt omdat er binnen de kledingmode sneller wordt gewisseld. In de interieurmode gaat dit niet zo snel. Het zou overigens ook niet te betalen zijn. We deden zelf een onderzoekje welke pronkstukken de hedendaagse living bevolken. De foto hierboven laat al twee goede kandidaten zien:

1. De salon met lounge gedeelte (foto) wordt met name bij de generaties onder de 50 veel  gekocht. Leuke voorbeelden vindt je hier

2. Het duo rolgordijn ( foto), een erg gewild product waarmee je in een handomdraai de zon buiten kunt houden.

Andere producten zijn:

3. Houten Jaloezieën: Deze stralen veel warmte en sfeer uit. Je kunt snel de zon buiten houden of de living inkijk vrij maken.

4. Vouwgordijnen of Optrekkertjes: Het stof van een vouwgordijn maakt in je living een huiselijke sfeer.

5 Kuipstoelen: Deze eetkamerstoelen zijn zeer trendy, met name bij de generaties onder de 40. Leuke stoelen kun je via deze site bekijken.

Heb je zelf een andere mening of vindt je dat we hier iets vergeten zijn, reageer dan!

De kleuren op de wanden

Wanden zijn belangrijk voor de reflectie van licht en het bepalen van de kleurtoon in huis. Het is niet voor niets dat RAL 9010 één van de meest gekozen kleuren van Vlaanderen is. Het is warm wit en het legt geen deken over andere kleuren. Je ziet nu ook veel taupe, grijs,  turquoise, oker en warme rose kleuren om de living op te frissen.

Welke kleuren gebruik jij op de muur?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *